Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Demo

Ervaar Sherpa in de praktijk

Dat zegt meer dan duizend woorden….

Zo’n 150 webshops hebben met Sherpa Backoffice Software de logistiek geautomatiseerd waardoor het bestelproces efficiënt verloopt. Zodra een order via de frontoffice binnenkomt, neemt de software van Sherpaan het bestelproces over en zorgt ervoor dat al die duizenden transacties per dag moeiteloos en razendsnel worden verwerkt.

Zelf zien en ervaren hoe het systeem werkt, kan in het centraal in Nederland gelegen E-Commerce Centrum A12. In de demoruimte is een Magento webshop gekoppeld aan Sherpa en wordt het hele bestelproces getoond. Zo kun je beoordelen of Sherpa iets is voor je eigen e-commerce organisatie. Ook is het mogelijk om bij één van de huidige klanten een kijkje te nemen.

Sherpaan is gevestigd op industrieterrein Compagnie-Oost aan de A12, Einsteinstraat 22 A, Veenendaal.  Telefoon 0318-712089.

Vul onderstaand formulier in om een demo aan te vragen.

Verstuur
Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Fadello, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org