Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Inleiding functies Sherpaan

Sherpa Backoffice Software

Backoffice software Sherpa van Sherpaan is een strategische keuze voor geavanceerde verwerking van online orders.

Slimmer, sneller en efficiënter
Als internetondernemer wil je de orders zo efficiënt mogelijk door je systeem laten lopen. Ook bestellingen met bijzonderheden zoals backorders, afwijkingen, zoekgeraakte pakketten, retouren en onvolledige betalingen. Elke e-commerce ondernemer weet dat een e-commerce organisatie intern gemiddeld negentig procent van de tijd bezig is met tien procent van de orders. De orders waarbij er ‘iets aan de hand is’. Met Sherpa is dit verleden tijd. Sherpa Backoffice Software is de spil tussen webshop (s), bankrekeningen, payment provider, kassasystemen, magazijn, leveranciers (ook dorpshipment), vervoerders en de klant.

Lees verder….

Bekijk het Sherpa systeem even in 3 minuten op YouTube:

 

Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org