Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Koppelingen

Sherpa koppelen aan elk CMS

De backoffice software van Sherpaan kan worden gekoppeld met elk CMS en is zo geschikt voor elke webshop. Sherpa stelt webservices ter beschikking waarbij de gegevens in XML-formaat worden uitgewisseld. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar voor de uitwisseling van gegevens tussen je webshop(s) en Sherpa Backoffice Software. De webshopbouwer is hiermee in staat om de communicatie met Sherpa op te zetten.

Support Sherpaan

Sherpaan levert telefonisch en per mail support als de webshopbouwer dit nodig heeft. Sherpa heeft ook standaard koppelingen voor diverse frontoffice systemen, financieel systemen en logistieke systemen.

Koppelingen Sherpa:

Koppeling Bol.com

Koppeling met Magento

Logistieke koppelingen

Financiële koppelingen

Betaalplatform voor Sherpa

Andere koppelingen

Partners van Sherpaan

 

 

Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org