Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Financiën

Diverse betalingsmethoden

Je webshop biedt verschillende betalingsmethoden aan en elke methode vereist een eigen manier van betalingsverwerking. Sherpa Backoffice Software kan omgaan met iDEAL, creditcard, vooruitbetalen, rembours en op factuur (achteraf betalen). Sherpa onderscheidt hierbij twee processen. Het eerste is een bevestiging via je website dat de betaling akkoord is. Dit noemt Sherpa een digitale notificatie.

Het tweede proces is de daadwerkelijke ontvangst van het bedrag op je bankrekening, waarbij het openstaande bedrag netjes wordt afgeboekt. Het maakt voor Sherpa Backoffice Software niet uit of een betaling een enkele betalingsregel is of dat een verzamelbetaling wordt ontvangen van meerdere orders.

Bijbetalingen

Nadat een order is geplaatst kunt u een bestelling nog aanpassen. Ook nadat de betaling al is voldaan. De klantenservice past eenvoudig de order aan in Sherpa. Indien de klant moet bijbetalen ontwikkelt u hiervoor een “betaal-pagina” waarop de gewenste betaalmethode (bv iDeal, Creditcard etc) gekozen kan worden en de pagina regelt verder de communicatie met uw payment provider. Voor Ingenico, Mollie, Buckaroo, Multisafepay, Adyen kunt u ook gebruik maken van de (bij)betaaltool van NiDiDo.

 

Sherpaan is gevestigd op industrieterrein Compagnie-Oost aan de A12, Einsteinstraat 22 A, Veenendaal. Neem contact op.

Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org