Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Prijzen

Sherpa software is een software as a service. De Sherpa client draait als een Windows-applicatie op je werkstation waarbij alle bewerkingen plaatsvinden op de (internet)server. Ten opzichte van een webapplicatie heeft Sherpa als voordeel dat het snel en zeer stabiel is en het handig extra randapparatuur als handscanners, (label)printers en touchscreen schermen kan aansturen.

Veel functies die je nodig hebt in de backoffice van je webshop zijn standaard in Sherpa. Afhankelijk van het aantal gelijktijdige gebruikers in je organisatie betaal je een bedrag per maand en een eenmalig bedrag voor inrichting en implementatie. Het licentiemodel voorziet in een passende licentie van startende webshops tot aan webshops die duizenden orders per dag verwerken.

Klanten hebben altijd en automatisch recht op Sherpa-updates zonder extra kosten. Sherpa Backoffice Software is volledig in eigen beheer ontwikkeld en er wordt continu gewerkt aan uitbreidingen.

Vraag hier onze prijslijst, productspecificaties of andere informatie aan.

Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org