Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Support

Je bent beland op de supportpagina van Sherpaan. Voor technische vragen over onze backoffice software adviseren we je om onze handleiding te downloaden. Dit kan door op de onderstaande link te klikken en in te loggen met je klanten-usbkey.

KLIK HIER voor de handleiding

Op deze klantenportal kun je ook terecht voor:

  • Sherpa installer
  • Sherpa installatie handleiding
  • API documentatie
  • API voorbeeld code
  • Barcode voor afvinken zonder gebruik muis
Wil je meer weten over gebruikers, rechten, USB keys, licenties? Klik dan hier. 

Staat het antwoord niet in de handleiding, dan kun je op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur contact opnemen met onze supportafdeling. Dit kan door een mail te sturen naar support@sherpaan.nl. Bij dringende vragen kan ook telefonisch contact worden gezocht via telefoonnummer 0318-712089.

 

Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org