Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Video in nieuwsbrief zorgt voor grote stijging doorklikratio

 

Afgelopen maand hebben we de nodige uitbreidingen gerealiseerd in onze backoffice software. Dus was het tijd om onze klanten te informeren over de laatste updates. Maar hoe krijgen we het nu voor elkaar dat klanten kennis ook tot zich nemen? De beste manier blijkt nog altijd onze nieuwsbrief te zijn. De nieuwsbrief wordt goed gelezen en de doorklikratio is best goed. Maar het kan natuurlijk altijd beter.

In onze laatste nieuwsbrief hebben we het een keer anders als anders gedaan. Geen verwijzing naar handleiding en opsomming van nieuwe functionaliteiten. Dit keer beginnen we de nieuwsbrief met een video uitleg. Dat lijkt te werken. De doorklikratio stijgt van 16% naar 45%!

De reacties van onze klanten zijn bemoedigend zoals bijvoorbeeld deze:

Leuk die video’s! goeie stap vooruit”

In 2 uur tijd nemen we 5 korte video’s op en een introductie voor een afspeellijst. De video’s worden seriematig geproduceerd door gebruik te maken van het Webclip2go video systeem, ontworpen voor webwinkels. Dit video systeem is beschikbaar via

Enkele tips die we toepassen in onze nieuwsbrief:

  • We gebruiken in het onderwerp van onze nieuwsbrief enkel de melding [video] om de aandacht te trekken.
  • We plaatsen een screenshot met duidelijke play button met persoon in beeld (daar moet je maar aan wennen om jezelf in beeld te zien)
  • We maken een aankondiging voor een afspeellijst en maken per onderwerp aparte video’s.

Wil je enkele voorbeelden zien die we opgenomen hebben kijk dan ook eens op ons YouTube kanaal.

In het vervolg ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather
Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org