Backoffice software voor Webshops
Tel: (+31) 0318 - 712089

Winnaars Meet Magento Awards 2017 bekend

Winnaars Meet Magento Awards 2017 bekend

Tijdens het e-commerce event Meet Magento NL dat op woensdag 10 mei heeft plaatsgevonden in De Fabrique in Utrecht, zijn de winnaars van de Meet Magento Awards 2017 bekendgemaakt. De genomineerden maakten kans op een Award in deze vijf categorieën: Magento Community, Magento Enterprise, Magento Innovatie, Magento Community Project en Magento 2.

We Provide is twee keer in de prijzen gevallen met het project Vogel’s. 

“We hadden het echt niet verwacht. En zelfs 2 keer gewonnen! Echt helemaal te gek!” Jonna Merks van We Provide.

De vierkoppige jury bestaande uit Hans Voorn, digitaal marketeer & auteur Emerce, DirkJan Vis van ecommercenews.nl, Sjoerd Walinga, Usability expert van Concept7, Ray Bogman, CTO van Supportdesk en bekend als Magento ‘dokter’ & auteur van het boek ‘Magento 2 cookbook’ hebben uiteindelijk voor de 5 Awards categorieën alle aanmeldingen beoordeeld en de genomineerden uitgekozen.

De pijlers waar de jury op heeft gelet tijdens de beoordeling voor Magento Community en Magento Enterprise zijn gebruiksvriendelijkheid, design, mobiel vriendelijkheid en toepasbaarheid voor andere webshops. Bij Magento 2.0 lette zij ook op gebruik van de (nieuwe) codestandaarden en innovatie. Bij Magento Innovatie lag de focus van de beoordeling op gebruiksvriendelijkheid, probleem oplossend vermogen, innovatie en toepasbaarheid voor webshops. De beoordeling voor Beste Community Project richtte zich op toegankelijkheid, kennisdeling, schaalbaarheid en toepasbaarheid voor de community.

Nadat de jury genomineerden had gekozen kon het publiek een stem uitbrengen. Waarna de stemmen zijn geteld en winnaars zijn gekozen.

Tijdens de Afterparty van het Event werden de Awards uitgereikt.

Winnaar Categorie 1: Magento Community is geworden Comaxx met het project Royal Canin

Genomineerden:

 • Girav – made by Marissen, reclame en internet
 • Mobistoxx – made by MediaCT
 • Royal Canin – made by Comaxx

Winnaar Categorie 2: Magento Enterprise is geworden We Provide met het project Vogels.com

Genomineerden:

 • Vogel’s – made by We Provide
 • Brandfield – made by MediaCT
 • FitForMe – made by FitForMe en Experius

Winnaar Categorie 3: Magento Innovatie is geworden Elephant met het Widgetsysteem voor VanMoof.

Genomineerden:

 • Adyen – Subscription module voor Fitforme
 • Elephant – Widgetsysteem voor vanMoof
 • Marissen – Ultimate grouped products voor blokborduren.nl

Winnaar Categorie 4: Magento Community project is geworden Mage2Gen

Genomineerden:

 • Mage2gen
 • Open Mage
 • Magento User Group Groningen

Winnaar Categorie 5: Magento 2 is geworden We Provide met het project Vogels.com

Genomineerden:

Volgend jaar worden de Meet Magento Awards weer uitgereikt. Kijk voor meer informatie op meet-magento.nl

onze eigen foto’s van Meet Magento 2017 vind je hier.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather
Bestellingen kosten veel tijd en je wilt de webwinkel logistiek automatiseren. Kies dan voor de backoffice software Sherpa van Sherpaan. Deze backoffice software koppelt ERP en klantenservice in één systeem. Sherpa vormt de spil tussen webshop (s), bankrekening (en), payment provider, kassasysteem, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. De backoffice software werkt realtime op basis van een geautomatiseerde koppeling met je eigen webshop(s). De software ontsluit alle informatie rondom weborders, retouren en betalingen en zendt geautomatiseerde serviceberichten naar klanten. De backoffice software van Sherpaan koppelt omzet- en inkoopgegevens met een eigen boekhoudsysteem. Sherpa kan worden gekoppeld met elk CMS en verwerkt alle typen orders. Er is een basiskoppeling met Magento. Verder zijn er integraties met PostNL, DPD, MyParcel, GLS, DHL Parcel, B2C Europe, Transsmart, Transmission, UPS, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata, Buckaroo, MultiSafepay, OS Commerce, VirtueMart, Copernica en Bol.com. De backoffice software van Sherpaan maakt voorraad- en magazijnwerk sneller, efficiënter en minimaliseert pickfouten. Sherpa is gebaseerd op .NET technologie en werkt razend snel.
Copyright 2017. Sherpaan BV, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN, VEENENDAAL, tel. 0318-712089. Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org